dilluns, 14 de maig del 2018

Coca de vidre

Aquestes són unes postres que sempre triomfen. La veritat és que és d'aquelles "resultones" i que a casa, els hi encanta.

Parlo de la coca de vidre, perfecte per acompanyar el cafè després de dinar, a mitja tarda o per esmorzar!


Ingredients:

- Massa de pizza fresca de les finíssimes (últimament agafo de la marca Buitoni mida petita i les allargo molt molt al estirar-les amb el corró).
- Oli d'oliva
- Sucre al gust
- Pinyons
- Ametlles caramel·litzades
- Trossets de xocolata negre (opcional)
- Anís sec

Recepta:

Pre escalfo el forn a 180º, a dalt i abaix.

Estiro la massa de pizza amb el corró. Per a que us feu una idea...de 1/4 part de pizza la allargo quasi com una altra pizza... normalment poso un paper de forn a sota i una a sobre de.la massa per a que no s'enganxi al corró.

Després la pinto amb oli de oliva i hi poso pinyons, atmelles caramelitzades trossejades I sucre. Per aquest ordre. 

Ara ja pot anar cap al forn, a 180º entre 7-8 minuts. Anem vigilant perquè cada forn és un món... En quant veieu que agafa el color de la foto, ràpid la treieu del forn i la pinteu amb anís amb un pinzell. Això farà que el sucre que haviem posat es cristalitzi.

A algunes de les coques, hi poso trossets de xocolata, agrada molt també, tot i que jo segueixo preferint les tradicionals.

Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada